Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vértes - Gerecse képes leírás - Falusi turizmus.tlap.hu
részletek »

Vértes - Gerecse - Falusi turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: falusiturizmus.tlap.hu » Vértes - Gerecse
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csillagvirág vendégház - Vértestolna

Csillagvirág vendégház - Vértestolna

A Csillagvirág Vendégház egy 2007-ben újjáépített parasztház. A mostani épület helyén egy vályogból épült ház állt, amit sajnos megőrizni már nem lehetett, de igyekeztünk ugyanolyanra visszaépíteni, amilyennek a század elején épült. Az épület díszes oszlopokkal ékesített tornácos parasztház tágas szobákkal. Egy jómódú parasztcsalád háza volt. Igyekeztünk a régi idők hangulatát árasztó falak között egy magas színvonalú, modern követelményeknek megfelelő mégis hagyományokat megőrző falusi szálláshelyet kialakítani. A berendezés új és a régi házból felújított bútorokból áll. A kialakítás során főleg természetes anyagokat használtunk, helyi köveket, fát, pamuttextileket stb. A vendégház családbarát és a mozgáskorlátozott vendégek fogadására is fel van készülve. A szállás két külön bejáratú apartmanrészből áll, három kedves szobával (mindegyikhez külön fürdőszoba van). A konyhákban sütő gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző és a szükséges edények, étkészlet áll rendelkezésre...

Residenz Werli - Tarján

Residenz Werli - Tarján

Vendégházunk a Gerecse völgyében fekvő Tarján községben, csendes környezetben található. Az épület korszerű és igényesen felszerelt, a helyiségek klimatizáltak. Vendégeink rendelkezésére áll a nap 24 órájában a bár, a kávézó, a különterem, a pince-borozó és egyéb közösségi helyiségek. Bőségesnek és tartalmasnak mondják a vendégeink az étkezést. Az ételek sajátossága, hogy csak frissen készülnek.

Sipos Vendégház - Vértesszőlős

Sipos Vendégház - Vértesszőlős

Kedves Leendő Vendégeink! Engedjék meg, hogy bemutatkozzunk! Vértesszőlős község az M1 autópálya közelében, Tata és Tatabánya között található. Autóval, busszal, vonattal könnyen megközelíthető. Vértesszőlős nevezetessége SAMU, a félmillió éves előember. A Sipos Vendégház a község középpontjában, nyugodt, csendes helyen fekszik. 3 szobában 9 személyt tudunk elhelyezni. A szobákhoz közös konyha étkező, fürdőszoba és WC tartozik. Az autók zárt udvarban parkolhatnak. A kertben gyermekjátékok, kerti bútor, pihenőhely van. A vendégek kényelmét 2, 3, 4, ágyas, színes televízióval ellátott szobák szolgálják. Pótágy elhelyezhető! - 1 db kétágyas - 1 db háromágyas - 1 db négyágyas A konyhában edények, evőeszközök, poharak, mikrohullámú sütő, gázrezsó, valamint hűtő használható.

Vértesi Natúrpark

Vértesi Natúrpark

Alföldi jellegű láprétek, száraz füves puszták tavaszi virágtengerekkel, mediterrán és magashegyi klímát jelző növénytársulások együttes jelenléte, vadregényes tájak, erdők mélyén megbúvó történelmi emlékek: ez mind a Vértes, a változatosság egyedülálló világa. Mintha a magyar tájak mind adtak volna magukból egy kicsit, hogy országunk egy pontján - valóságos szabadtéri élő múzeumként - minden érték és szépség megtalálható legyen, amit a Természet alkotott.

Violin Szálloda- és Rendezvényhajó - Neszmély

Violin Szálloda- és Rendezvényhajó - Neszmély

A Violin szálloda- és rendezvényhajó 2006-ban került magyar tulajdonba, ezt megelőzően bolgár vizeken Vidin néven az Al-Dunán szolgált. A Macskajaj című film zárójelenetében is látható a hajó, mely 1996-ban áthaladt Budapesten. A hajó már-már muzeális értéket képvisel, hiszen a közel 47 éve alatt többször is felújították, de sikerült megőrizni az eredeti arculatát. A Violin a neszmélyi Fő-Duna-ágon horgonyoz, mely a Tatabánya-Tata-Dunaalmás-Neszmély útvonalon érhető el. Budapesttől kb 70 km-re. A festői környezet és híres neszmélyi borvidék , a világörökség -jelölt komáromi erődrendszer, Tata látnivalói, a hozzá kapcsolódó helyi programokkal, színesítik a hajó által nyújtott szolgáltatásokat. A hajó álló és mozgó szállás és rendezvényhelyszínként is üzemel.

Tuti menü