Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szombathely - Kőszeg környéke képes leírás - Falusi turizmus.tlap.hu
részletek »

Szombathely - Kőszeg környéke - Falusi turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: falusiturizmus.tlap.hu » Szombathely - Kőszeg környéke
Keresés
Találatok száma - 5 db
Akácos Vendégház - Kőszeg-Pogányok

Akácos Vendégház - Kőszeg-Pogányok

A kőszegi hegyek lábához, az Akácos Vendégházba invitáljuk Önöket, egy romantikus szőlőhegyre, Pogányokba, ahol a Kőszegi-hegységgel körülölelt, különálló vendégházainkkal nyugodt, természetközeli kikapcsolódást, szállást biztosítunk családoknak, baráti társaságoknak, csoportoknak. Az Akácos Vendégház apartmanjai, vendégházai Kőszeg határában fekvő Pogányok szőlőhegy bejáratánál, erdő mellett találhatók, könnyű megközelítési lehetőséggel. Különálló, de egymás közelében fekvő vendégházaink egy 5000 m2-es lankás területen fekszenek. A szőlőhegy felső részéről csodálatos panorámában gyönyörködhetnek. Szálláshelyünk nemcsak nyáron, de télen is nagyszerű pihenőhely, kiindulási pontja jelzett túristaútvonalaknak, ausztriai sípályáknak, szánkópályáknak. (Mönichkirchen, Semmering, St. Corona, St. Jakob, stb.). Az Akácos Vendégházban úgy tölti el idejét, ahogy kedve tartja, senki nem zavarja Önt. A jó levegő itt még természetes, s reggel madárcsicsergés és a természet zsongása ébreszti. Ha igazi pihenésre és kikapcsolódásra vágyik, jöjjön el hozzánk Kőszegre, az Akácos Vendégházba és élvezze a csend és nyugalom minden pillanatát...

Mohás Vendégház - Kőszeg

Mohás Vendégház - Kőszeg

Olcsó szállást keres Kőszegen? Várjuk Önt és kedves családját a Mohás Vendégházban Kőszegen! Látogasson el az ország ékszerdobozának is nevezett sokszínű történelmi múlttal és nem utolsó sorban csodálatos klímával, tiszta hegyi levegővel rendelkező alpokaljai kisvárosába Kőszegre, ahol 11 órakor is szólnak a harangok és az emberek még ma is fontosak egymásnak. A Mohás Vendégház Kőszegen az Írottkő Natúrpark területén Mohás utcában (Meszes-völgyben) a Szabó-hegy lábánál húzódó varázslatos völgyben található. A várostól nem egészen két kilométer távolságra csendes, nyugodt, erdei környezetben egy hatezer négyzetméteres szépen parkosított, a Mohás forrás által táplál kis hegyi patakkal színesített kertben fekszik. Amit szálláshelyünk biztosítani tud az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeinknek: szobás vagy apartmanos szálláslehetőség, túravezetés, túraszervezés, sí és snowboardoktatás, nordic walking edzések, csapat építő tréningek, borkóstolók,üdülési csekk elfogadás. Tehát ne feledje színvonalas olcsó szállás Kőszegen, Mohás Vendégház!

Négy Évszak apartman Vendégház - Lukácsháza

Négy Évszak apartman Vendégház - Lukácsháza

Az Erdészház apartman vendégházunk harmadik és nagycsaládok számára is megfelelően kialakított pihenőház. Különbejáratú saját kertibútorral berendezett terasszal fogadja kedves vendégeinket. A képeken látható reggeliző konyha egy hattagú család számára is megfelelő edény ,evőeszköz és tányér pohár szettel rendelkezik. A gáztűzhely a hűtőszekrény és a mikrohullámú sütő az önellátós igénybevétel minden feltételét biztosítja. A bejárattal szemen található a fürdőszoba ahol a tusolófölkével és a mosdóval egy helyiségben de elválasztva helyezkedikel a toalett. A lakószoba a szülők számára közös légtérben, egy fa faragással diszített hálófülkével igyekszik a gyerekekkel való együttlét mellett a szülők vagy nagyszülők pihenését biztosítani. Az ,Erdészház, apartman 6 személy nem zsúfolt elhelyezésére alkamas. Két kétszemélyes és két egyszemélyes fekhellyel rendelkezik. A belső tér kialakítása egy valódi de a kornak megfelelő erdei ház hangulatát sugalja. Műholdas TV teszi teljessé a komfortérzetet. Az ,Erdészház, apartman kellemes a nyári mekegben is árnyas nyugodt hangulatával segít kellemessé tenni a kikapcsolódás napjait. Ezt a szálláshelyet a legkisebb vendégeinktől a legidősebbeknek is jó szívvel ajáljuk.

Öreg Fenyő Vendégház - Gencsapáti

Öreg Fenyő Vendégház - Gencsapáti

Vendégházunk az Alpok-alján található, Szombathely belvárosától 5, Kőszegtől 15 km-re. A környék látnivalókban, fürdési lehetőségekben egyaránt gazdag. Ezen a tiszta levegőjű, kellemes klímájú vidéken, különálló, teljesen felszerelt családi házban várjuk kedves vendégeinket. A házhoz tartozó közel 0,3 ha-os udvart, illetve kertet a vendégeken és a házigazda családon kívül egy barátságos házörző, két kezes bárány, némi kapirgáló baromfi és rengeteg énekes-madár használja. A tágas szálláson, illetve az aktív sportolásra is megfelelő kerten kívül, többféle szolgáltatással segítünk még színesebbé tenni az itt eltöltött napokat. Nézzen be hozzánk virtuálisan itt a honlapunkon, illetve személyesen Gencsapátiban. Szeretettel várjuk... A vendégház: Az 1920-as évek végén dédszüleink által épített 90 m²-es módos paraszti házat 2009-ben belülről teljesen felújítottuk. A berendezés, a vizes helyiségek teljesen megfelelnek a mai kor igényeinek. A régi időket idézik a tágas szobák, a nyáron is kellemes hűvöst tartó vastag falak, illetve a nagy belmagasság. Külön bejárat a világos, szellős terasz felől, amit egy sörpad garnitúra tesz a társasági életre kiválóan alkalmassá...

Termálfürdő szállás - Mesteri

Termálfürdő szállás - Mesteri

Az Elixír Üdülőházak sok szeretettel várja kedves új és meglévő vendégeit! A szállás közvetlenül a fürdő mellett található, (50 m-re) kitűnő pihenési lehetőséget biztosítva az itt megszállóknak. Ajánljuk 0-99-ig mindenkinek a pihenéshez és regenerálódáshoz kifejezetten csendes és nyugodt üdülést biztosító hangulatos szálláshelyet. A 41 férőhelyes üdülő zárt területén található: játszótér, szalonnasütő és főzőhely, focikapuk, kosárpalánk, lengőteke és egyéb játékok. A faházak felszereltségüket tekintve rendelkeznek hűtővel, tvvel, radiátorral, konyhával, füdőszobával és kialakított hálószobákkal. Minden feltétel adott a kellemes pihenésre Vas-megye egyik leghangulatosabb üdülőjében. Kihasználva a messzeföldön híres termálvíz gyógyító erejét, pihenésre a legalkalmasabb választás!

Tuti menü