Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alföld képes leírás - Falusi turizmus.tlap.hu
részletek »

Alföld - Falusi turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: falusiturizmus.tlap.hu » Alföld
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bartha porták

Bartha porták

Honlapunk bemutatjuk Számodra szálláshelyeinket, a Dél-Alföld csodálatos világát. Válltozatos programajánlásainkkal életre szóló, felejthetetlen pihenést, élményekben gazdag feltöltődést kínálunk Neked és Szeretteid részére - kedvező árakon, békés falusi környezetben. Amennyiben kíváncsi vagy milyenek az igazi alföldi falusi vendégházak és nyaralók, ismerkedj meg velünk! A falusi turizmus fellegvára az Alföld szívében - Bartha porták /Szolgáltatások Próbáld ki az Alföld népi hagyományos mesterségeit! Összegyűjtöttük mindazokat az eltűnő félben lévő, de a térségünkben még megtalálható régi mesterségeket, ezeket még kipróbálhatod, megismerheted mívelőiken keresztül. Néhány az alföldi hagyományos mesterségek közül: - kádár - gyékényes - fazekas - méhész - pásztor - szakajtókötő - szappanfőző - csipkeverő - papucsos Gondolkoztál már azon, hogy a magyar nyelv legismertebb szavai szinte mind az Alfölddel vannak kapcsolatban? Puszta, csárda, gulyás, betyár... Érdemes megismerkedni az ország kulturális szempontból egyik legjelentősebb régiójával.

Jász-Nagykun-Szolnok megyei Falusi Turizmus

Jász-Nagykun-Szolnok megyei Falusi Turizmus

Jász-Nagykun-Szolnok megyei Falusi Turizmus Közhasznú Egyesület honlapja elkészült. Várjuk szeretettel a megyébe látogató turistákat, illetve a megyében lévő vendégfogadók jelentkezését az egyesületünk tagjai közé. Különböző fesztiválokkal és programokkal várjuk kedves érdeklődőket megyénkbe. Gasztronómiai programjaink szintén látványosak és sikeresek.

Róza Tanya - Kiskunfélegyháza

Róza Tanya - Kiskunfélegyháza

Kedvező üdülési, pihenési lehetőséget kínálunk az Alföld közepén elhelyezkedő kiskunfélegyházi Róza Tanyán, amely szép, csendes, nyugodt környezetben található, kedvező üdülési, pihenési lehetőséget és igény szerint házias ételeket is kínál vendégei számára. A tanya parkosított udvarán - amely közel 1 hektár - két ház található, melyek közül az egyik télen-nyáron a tanya vendégeinek rendelkezésére áll. A tanya házigazdái állatbarátok, így nem kell otthon hagyniuk kedvenceiket sem. Iskolaszünetben gyermekek üdültetését is vállaljuk teljes ellátással, illetve sportolási lehetőséggel, mint foci, kosárlabda, asztalitenisz, lengőteke. Strandolásra is van mód az 5 km-re fekvő Kiskunfélegyházán, illetve 15 km-re található kiskunmajsai élményfürdőben.

Tamás Tanya - Csemő

Tamás Tanya - Csemő

A Tamás Tanya Fogadó a 'Puszta Kapujában' az M5-ös autópálya mentén Budapesttől 40 percre, Lajosmizsétől 12 km-re Cegléd irányában, Csemőben, a Híres Európai díjjal jutalmazott 'Virágos Falu' szélén található. A Tamás Tanya adottságaival biztosítja vendégei részére, hogy az üzleti tárgyalások, munkaebédek, lakodalmak, party-k helyszínévé válhasson! Rendezvényei méltán népszerűek nemcsak a szűkebb pátriában, lakodalmai és a helyszínen tartott házasságkötéseivel minden évben az ország minden részéről vonzzák a házasulandó fiatalokat. Szlogenje is a fentieket tükrözi: 'A Tamás Tanya a finom ízek konyhája, a lakodalmak királya' A fiatalokat elvarázsolja rendezett kertje, éttermei különböző stílusúak. Található itt 'Jurta' étterem, ami kör alakú, reprezentatív étterem, mely a medence partján fekszik, 'nagy' étterme alkalmas a nagy létszámú rendezvények fogadására, emellett különlegessége a Tamás Tanyának a 'Grill party kert'-je, mely 1000 főnél több vendég kiszolgálására alkalmas. Itt a búbos kemencétől, a party-grill-ig mindent megtalál a megrendelő...

Vendégház - Hortobágy

Vendégház - Hortobágy

Budapest 200 km, vendégház Hortobágy községben, a Hortobágy folyó 200 m, a Hortobágyi Nemzeti Park (75000 HA) területén, mely 1999 óta a Természeti Világörökség része. Hortobágyi Nemzeti Parkról: fáj a szívem a szép Hortobágyért, amelyik úgy szép, ahogy van - még itt van, s nem hiszem, hogy egy-kettőre meg lehessen változtatni. De míg itt van, mindenki zarándokoljon el, s nézze meg - ezt a hatalmas kertet, a magyarságnak ezt a nemzeti kincsét - ,mert ennél rendkívülibb nincs ebben az országban semmi látnivaló...

Tuti menü