Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Aggtelek és térsége képes leírás - Falusi turizmus.tlap.hu
részletek »

Aggtelek és térsége - Falusi turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: falusiturizmus.tlap.hu » Aggtelek és térsége
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alsószuha apartman - Alsószuha

Alsószuha apartman - Alsószuha

Budapest 198 km-re, a világörökségi címet elnyert Aggteleki karsztok szomszédságában található a szállás. Hegyvidék, domboldal, völgy, erdős terület (300 m) jellemzi a vidéket. A porta előtt patak, parlagfű mentes terület. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Magyarország egyik legváltozatosabb vidékének, az Északi-középhegység és az Alföld egy részének természetvédelmi felügyeletét látja el. Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zempén megyékre kiterjedô muködési területén ma a Bükki Nemzeti Park mellett 11 tájvédelmi körzet és 15 országos jelentôségu természetvédelmi terület található.

Gyógybarlang Vendégház - Jósvafő

Gyógybarlang Vendégház - Jósvafő

Természetes környezetben, Jósvafőn várjuk vendégeinket. A föld feletti és alatti csodavilág 1995-től a Világörökség része. A Béke-barlang gyógyító klímájára alapozva a légúti betegségekben szenvedőknek nyújtunk teljes ellátással gyógyulási lehetőséget. Jósvafőn a barlangterápia 40 éves múltra tekint vissza. Szertettel várjuk az üdülni, pihenni vágyókat, üdülőnkben szállóvendégeket is fogadunk!

Szádvár Vendégház - Szögliget

Szádvár Vendégház - Szögliget

A vendégház nevét a falu fölé magasodó hegyen lévő középkori építésű Szádvárról kapta, melynek romjai a környék egyik legnagyobb turisztikai látványossága. Feltárása, megóvása elkezdődött. Csendes, nyugodt környezetben lévő igényesen felújított és berendezett vendégházunk 3 szobában, 8 szálláshellyel (pótágyazható), fürdőszobával, felszerelt konyhával, csűrrel, gyümölcsös kerttel várja a pihenni, kikapcsolódni, túrázni vágyó családokat, baráti társaságokat. A fűtés gázkonvektorral van megoldva. Szolgáltatások: A vendégházban felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, CD-s rádiómagnó, kábel-TV, társasjátékok, az olvasást kedvelőknek könyvtár és folyóiratok állnak rendelkezésre. Kisgyermekkel érkezőknek biztosítunk kiskádat, hempergőt, etetőszéket, WC szűkítő ülőkét, az udvarban homokozót. Az udvaron parkolási lehetőség, a kellemes időtöltést szolgálja a faszenes grillező, bográcsozó- és szalonnasütő hely, bogrács, nyárs és tűzifa biztosításával. Üdülési csekk elfogadás. Szolgáltatások a közelben: kerékpárkölcsönzés, vadászat, horgászat, séta- és túrakocsizás, tereplovaglás, gyermeklovagoltatás és oktatás, különböző kézműves foglalkozások. Alapellátás: több vegyeskereskedés, vendéglő, orvosi rendelő és orvos a faluban, posta helyben, benzinkút és gyógyszertár Bódvaszilason (6 km)...

Túl az Óperencián Erdei Iskola és Vendégház - Irota

Túl az Óperencián Erdei Iskola és Vendégház - Irota

A Cserehát erdei veszik körül e völgyben fekvő falucskát. Itt lehetőség nyílik erdei túrázásra, kürtőskalácssütésre, jó idő esetén fürdésre is. Emellett, gyermekek szabadidős tevékenységeit is szervezzük. Kézműves foglalkozás, gyöngyfűző táborozási lehetőséget biztosítunk. Erdei iskola programot ajánlunk iskolák, osztályok számára. Baráti társaságok, cégek részére malacsütéssel, disznóvágással szolgálunk.

Tuti menü